Kahramankazan Belediyesinden Kovid-19'dan etkilenen esnafa bin lira yardım

Kahramankazan Belediyesi, yeni tip koronavirüs (Kovid 19) nedeniyle iş yerini açamayan esnafa bin lira nakdi destekte bulunma kararı...

08 Mayıs 2021 - 13:20
Kahramankazan Belediyesi, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle iş yerini açamayan esnafa bin lira nakdi destekte bulunma kararı aldı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, desteklemeden faydalanmak isteyen esnafın başvurularını belediye tarafından oluşturulan "www.esnafiminyanindayim.com" internet sitesi üzerinden yapabileceği belirtildi.

9 Mayıs Pazar günü saat 24.00'te sona erecek başvuruların ardından değerlendirme sonucunda belirlenecek esnafa nakdi destekleme yapılacağı aktarılan açıklamada, bin liranın Ramazan Bayramı öncesinde banka hesaplarına yatırılacağı kaydedildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Belediye Başkanı Serhat Oğuz, salgın süresince ekonomik anlamda zorluk yaşayan esnafa Ramazan Bayramı öncesinde nakdi destekte bulunacaklarını belirterek, "Bu zorlu süreçte tüm kesimlerin olduğu gibi esnaf ve sanatkarlarımızın da belediyemizin imkanları ölçüsünde her zaman yanında olduk. Zorlu geçen bu süreçte esnaf kardeşlerimizin sırtındaki yükü bir nebze de olsa hafifletmek istiyoruz. Dükkanları kapalı olan esnafımıza daha önce de nakdi destekleme yapmıştık. Gücümüz nispetinde esnafımızın yanında olmaya süreç sonuna kadar devam edeceğiz. Bu süreci el ele omuz omuza hep birlikte aşacağız. Tüm esnaflarımıza hayırlı, bol ve bereketli kazançlar diliyorum." ifadelerini kullandı.