Yozgatlılar Federasyonu ulusal ve yerel basın temsilcileri ile bir araya geldi

Kayseri'de faaliyet gösteren gazete, televizyon, radyo, haber ajansları, belediye ve üniversite basın yayın birimlerinin temsilcileri...

01 Aralık 2021 - 13:20
Kayseri'de faaliyet gösteren gazete, televizyon, radyo, haber ajansları, belediye ve üniversite basın yayın birimlerinin temsilcileri "arabaşı etkinliği"nde bir araya geldi.

Dernekten yapılan yazılı açıklamaya göre, Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Deniz Çağan, Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Sosyal Tesislerinde arabaşı etkinliği düzenledi.

Etkinliğe, gazete, televizyon, radyo, haber ajansları, belediye ve üniversite basın yayın birimlerinin temsilcilerinden oluşan 70 kişi katıldı.

Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Çağan, hem Kayseri Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etiklerini hem de Yozgat'ın meşhur arabaşını ikram ettiklerini belirtti.

Cemiyet Başkanı Metin Kösedağ'a teşekkür eden Çağan, şunları kaydetti:

"Gazeteciler cemiyeti ve gazeteci arkadaşlarımız, seçildiğimiz günden bu yana hep destek verdiler. Haberlerinde, yorumlarında gazete köşelerinde ve gazete sayfalarında... Biz onlar için de ayrıca teşekkür edip bir arabaşı ikram edip tüm yönetim kurulumuzla birlikte böyle bir organizasyon içerisine girelim istedik. Biz biliyoruz ki bundan sonraki süreçte de Kayseri'de bizim federasyonumuza katkı sağlayacağımızdan şüphem yok."

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ ise "Aslında bizlerin böyle organizasyonlara ihtiyacımız var. Malum pandemi iki yıldır hepimizi birbirimizden uzaklaştırdı. Cemiyet olarak ağabeylerimizi burada görmekten çok mutlu oldum. Böyle bir ortamı oluşturduğu için kendisine teşekkür ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Etkinliğe ayrıca Federasyon Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Gencer, Başkan Yardımcısı Ersan Dağdeviren, Genel Sekreter Kazım Karagöz, Genel Sayman Koray Can, Yönetim Kurulu Üyeleri Emrullah Doğan ve Yusuf Korkmazyürek, Yeni Fakılılar Derneği Başkanı Cengaver Dağ, Ovakentliler Derneği Başkanı Ramazan Ergül, Çandır Kozan Köyü Derneği Başkanı Azmi Bütün, Başhorozlular Derneği Başkanı Bilal Ulusoy ve Özler Birlik Derneği Başkanı Abdülkadir Gemici de katıldı.