Türkiye Yazarlar Birliği Kayseri Şubesi yeniden kuruldu

Türkiye Yazarlar Birliği Kayseri Şubesinin yeniden kurulduğu bildirildi.Şubeden yapılan yazılı açıklamada, 18 Mart 2021 tarihinde Türkiye Yazarlar...

Türkiye Yazarlar Birliği Kayseri Şubesi yeniden kuruldu
25 Kasım 2021 - 16:50
Türkiye Yazarlar Birliği Kayseri Şubesinin yeniden kurulduğu bildirildi.

Şubeden yapılan yazılı açıklamada, 18 Mart 2021 tarihinde Türkiye Yazarlar Birliği Genel Merkezi tarafından fesih kararı verilen Kayseri Şubesinin yeniden kurulduğu belirtildi.

Kentte ikamet eden şair ve yazarlara 18 Aralık 2021 tarihinde Kayseri Şubesini kurma yetkisi verildiği aktarılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Şubemizin üyeleri, Mehmet Hüsrevoğlu, Ahmet Taş, Prof. Dr. Şahin Güven, Dr. Ali Akgün, Rıfat Yörük, Mehmet Ayman, Kadir Karaman, Rafet Ural ve Yusuf Kartal'dan oluşmakta. Şube kurucu üyeleri 21 Kasım 2021 tarihinde Kayseri Öğretmenevi'nde ilk toplantısını yaparak resmen göreve başladı. Bu toplantıda şehrimiz kültür ve sanat hayatına katkıda bulunmak için uygun bir yer arayışına başlanması, 3 Aralık'ta başlayacak olan Kayseri Kitap Fuarı'nda temsil edilmesi, yazarlarımızın bir araya getirilmesi ve kültürel etkinliklere ivedilikle başlanması kararlaştırılmıştır."