TİSK Yönetim Kurulu Başkanı Akkol'dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı:

"Cumhuriyetimizin asırlık kazanımları bugün de ülkemizi daha güçlü bir geleceğe taşımak için bizlere ilham vermektedir"

28 Ekim 2022 - 11:50
Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK) Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Burak Akkol, "Cumhuriyetin asırlık kazanımlarının bugün de Türkiye'yi daha güçlü bir geleceğe taşımak için ilham verdiğini" vurguladı.

Akkol, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, Cumhuriyet'in 99. yıl dönümünün kutlandığına işaret etti ve milletin büyük gurur, coşku ve mutluluk içinde olduğunu belirtti.

Cumhuriyet'in, dünya tarihinin eşsiz zaferlerinden birinin ardından güçlü bir Türkiye yaratma azmi ve kararlılığı ile kurulduğunu ifade eden Akkol, "Cumhuriyetimizin asırlık kazanımları bugün de ülkemizi daha güçlü bir geleceğe taşımak için bizlere ilham vermektedir." değerlendirmesinde bulundu.

Türkiye Cumhuriyeti'nin büyük zorluklar neticesinde kurulduğuna dikkati çeken Akkol, mesajında şunları kaydetti:

"Büyük zorluklar neticesinde bizlere emanet edilen Türkiye Cumhuriyeti'ni, gelecek nesillere daha güçlü kazanımlarla miras bırakmak için hiç yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle, şahsım ve konfederasyonumuz adına, Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize saygı ve minnetlerimi sunuyorum. Aziz milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun."