Mimarsinan Mahallesi'ne yeni sosyal tesis yapılıyor

Kocasinan Belediyesince Mimarsinan Mahallesi'ne yeni sosyal alan kazandırılıyor. Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Mimarsinan...

05 Eylül 2021 - 12:45
Kocasinan Belediyesince Mimarsinan Mahallesi'ne yeni sosyal alan kazandırılıyor.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Mimarsinan Mahallesi'nde incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Her projede çocuklara, gençlere ve kadınlara pozitif ayrımcılık yaptıklarını belirten Başkan Çolakbayrakdar, onların hoşça vakit geçirebilecekleri yeni tesisler inşa etmeye devam edeceklerini bildirdi.

Kayserililerin yaşamaktan keyif alabileceği ve mutluluk duyabileceği bir Kocasinan inşa ettiklerine dikkat çeken Çolakbayrakdar, şunları kaydetti:

"Bu doğrultuda mahallelerimize çok sayıda sosyal tesis kazandırıyoruz ve çağın gereklerine uygun en güzel tesisleri birer birer yapıyoruz. Bunlardan biri olan Mimarsinan Mahallesi'ndeki tesisimiz, hemşehrilerimizin huzuru ve refahı içindir. Burada çocuklarımıza yönelik eğitim veren Çocuk Kulübü tesisimiz, hanımlara özel Kocasinan Akademi çatısı altında hizmet veren çok amaçlı bir sosyal tesisimiz ve son olarak yaptığımız erkeklere yönelik tesisimiz var. Şimdi ise etkinliklerin yapılacağı ve yaşam alanı olarak bölgeye nefes aldıracak yeni bir sosyal alan çalışmasına başladık. Bu ve benzer projelerin zamanla her mahallemizde yaygınlaşarak devam edeceğini belirtmek istiyorum. Bütün gayretimiz, içinde yaşadığımız mahallelerimizin değerini artırmak, hemşehrilerimizin hayatını kolaylaştırmak ve insanımızı daha mutlu etmektir. ​​​​​​​"