Melikgazi Belediyesi, "Tam Bana Göre Festival"e katılacak

Kayseri'de Melikgazi Belediyesinin, Ankara Millet Bahçesi'nde düzenlenecek "Tam Bana Göre Festival"e katılacağı bildirildi....

Melikgazi Belediyesi, "Tam Bana Göre Festival"e katılacak
16 Kasım 2021 - 12:25
Kayseri'de Melikgazi Belediyesinin, Ankara Millet Bahçesi'nde düzenlenecek "Tam Bana Göre Festival"e katılacağı bildirildi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, 16-21 Kasım'da düzenlenecek festivalde, Melikgazi Belediyesi gençlik standında yer alacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, festival için tüm hazırlıklarını tamamladıklarını belirtti.

Melikgazi Belediyesi olarak birçok alanda çalışma yaptıklarını ve gençlere büyük önem verdiklerini vurgulayan Palancıoğlu, şunları kaydetti:

"Belediye olarak gençlerimize yönelik, akıl küpü çalışma istasyonları yaptık. Bunun yanında teknoloji atölyelerimizde kendilerini geliştirecek ve kamp merkezinde keyifli günler geçirecekler. Türkiye'deki farklı belediyelerin katılımıyla gerçekleştirilecek festivalde söyleşiler, gösteriler, yarışmalar, konserler, sertifikalı eğitimler, atölyeler, sanal gerçeklik etkinlikleri ve daha birçok sürpriz yer alacak. Türkiye'nin şimdiye kadar yapılmış olan en büyük festival organizasyonunda yer almaktan çok mutluyuz. Katılmak isteyen tüm gençlerimizi bu güzel festivalimize bekleriz."