"Lise Medeniyet Akademisi" gençleri Taşkent kampında

Konya Büyükşehir Belediyesi'nin 9, 10, 11 ve 12. sınıf öğrencileri ile yeni mezun gençler için hayata geçirdiği "Lise Medeniyet...

28 Kasım 2021 - 19:05
Konya Büyükşehir Belediyesi'nin 9, 10, 11 ve 12. sınıf öğrencileri ile yeni mezun gençler için hayata geçirdiği "Lise Medeniyet Akademisi"nde eğitim alan öğrenciler, Taşkent Gençlik ve Eğitim Kampı'na katıldı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre 3 gün süren kampta öğrenciler, birbirinden eğlenceli yarışmalar ve atölye çalışmalarıyla keyifli anlar yaşadı.

Açıklamada ifadesine yer verilen Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, bu yıl ilk kez hayata geçirdikleri Lise Medeniyet Akademisi'ni çok önemsediklerini belirtti.

Akademinin gençlerin nitelikli ve özgüveni yüksek bireyler olarak yetişmesine katkıda bulunduğunu vurgulayan Altay, şunları kaydetti:

"Kampta milli ve manevi değerlere yönelik etkinliklere katılan gençlerimiz birbirinden eğlenceli yarışmalara ve atölye çalışmalarına katıldı. Gençlerimizin en iyi şekilde yetişmesi için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Her şey yarınlarımızın teminatı gençlerimiz için."

Lise Medeniyet Akademisi'nin öğrencilere yönelik kamplarının devam ettiği, Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından yakın zamanda Ecdat Bahçesi, Ereğli, Seydişehir Lise Medeniyet Akademileri'nin de hayata geçirileceği bildirildi.