Kırşehir Valisi Buhara'dan Kurban Bayramı mesajı

Kırşehir Valisi Hüdayar Mete Buhara, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.Vali Buhara mesajında, birlik, beraberlik, kardeşlik, yardımlaşma ve...

08 Temmuz 2022 - 10:05
Kırşehir Valisi Hüdayar Mete Buhara, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Vali Buhara mesajında, birlik, beraberlik, kardeşlik, yardımlaşma ve dayanışma duygularının en yoğun şekilde yaşandığı mübarek Kurban Bayramı'na ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını bildirdi.

Bayram günlerinin manevi iklimiyle herkesi kuşattığını, insanların kaynaşmasına ve kardeşçe kucaklaşmasına vesile olduğunu belirten Buhara, şunları kaydetti:

"Bayramlar komşularımızı, büyüklerimizi, kimsesizleri, yetim ve öksüzler ile kahraman gazilerimizi bir kez daha hatırlama, hatırlarını sorma ve onlarla beraber olma fırsatını veren, bu vatan uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizin ruhlarına dualar ettiğimiz özel günlerlerdir. Kırşehirli hemşerilerimin, milletimizin ve tüm İslam Aleminin Kurban Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyorum. Bu güzel bayram günlerinin birlik ve beraberliğimizi daha da kuvvetlendirmesini, ülkemize ve tüm İslam alemine sağlık, huzur, barış ve refah getirmesini diliyorum."