Kırşehir'de Kitap Günleri düzenlenecek

. Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Kitap Günleri etkinliği gerçekleştireceklerini bildirdi.Ekicioğlu, yazılı açıklamasında, Kitap...

Kırşehir'de Kitap Günleri düzenlenecek
29 Kasım 2021 - 17:10
. - Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Kitap Günleri etkinliği gerçekleştireceklerini bildirdi.

Ekicioğlu, yazılı açıklamasında, Kitap Günleri'nin 2-14 Aralık tarihleri arasında Neşet Ertaş Kültür Merkezi'nde yapılacağını ifade etti.

Etkinlik süresince 50 yayıncı, 14 marka ve 30 yazarın kitapseverlerle buluşacağını vurgulayan Ekicioğlu, ihtiyaç duyulan bir organizasyonu daha hayata geçirdiklerini aktardı.

Vatandaşları Kitap Günleri'ne davet eden Ekicioğlu, şunları kaydetti:

"Kitap okuma alışkanlığı ve okuma oranının yüksek olduğu tarih ve kültür şehri Kırşehir'imizde okurların yayınevleri aracılığıyla kitaplarla ve yazarlarla buluşması beklenen bir durumdu ve biz de Kırşehir Belediyesi olarak bu kapsamda Kırşehir Kitap Günlerini organize ettik. Bu yıl havaların da soğukluğunu dikkate alarak etkinliği Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi'nde yapacağız. Özellikle gençlerimiz, ilköğretim ve lise öğrencilerinin kitapların sıcaklığını da hissetmeleri açısından bu tür fuarların önemini biliyor ve bu kapsamda organizasyonların devamlılığını sağlamak istiyoruz."