Kırşehir'de "Basın Odası" açıldı

Kırşehir Belediyesi tarafından 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla Cacabey Meydanı'nda "Basın Odası" açıldı.Kırşehir...

24 Temmuz 2022 - 16:45
Kırşehir Belediyesi tarafından 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla Cacabey Meydanı'nda "Basın Odası" açıldı.

Kırşehir Belediye Başkan Yardımcısı Osman Uçar, açılışta yaptığı konuşmada, basın emekçilerinin gece gündüz, yaz kış demeden her türlü zor şartlarda görevlerini yaparak, toplumdaki çok sesliliğin, düşünce özgürlüğünün gelişmesine ve korunmasına önemli katkılar sunduklarını söyledi.

Kırşehir Belediyesi olarak basın mensuplarına tahsis edilen "Basın Odası"nın da tüm gazetecilere hayırlı olması temennisinde bulunan Uçar, "Basın meslek ilkelerinden taviz vermeden, sorumluluk bilinciyle kamu görevi yapma hassasiyeti gösteren bütün basın emekçilerinin 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı'nı kutluyor, bu doğrultuda faaliyet gösteren ilimizin basın emekçilerine de çalışmalarında başarılar diliyorum." dedi.

Kırşehir Basın Konseyi Başkanı Sait Yanık ise "Kırşehir Belediyemize 'Basın Odası'nı bizlere tahsis ettikleri için gazeteciler adına teşekkür ederim. En kısa zamanda da Basın Müzesi'ni tamamlayarak açmak istiyoruz. Haber için uğraş veren, gerçeği duyurmaya çalışan tüm arkadaşlarımızın bayramını kutluyorum." diye konuştu.

Konuşmaların ardından "Basın Odası"nın açılışı yapıldı.

Açılışa, çok sayıda basın kuruluşu temsilcisi katıldı.