Kırşehir Belediyespor, kalan maçlarda puan kaybı istemiyor

Kırşehir Belediyespor Kulübü Basın Sözcüsü Battal Çelik, takım olarak kalan maçlarda puan kaybı istemediklerini bildirdi.Çelik, yaptığı yazılı...

06 Aralık 2021 - 14:15
Kırşehir Belediyespor Kulübü Basın Sözcüsü Battal Çelik, takım olarak kalan maçlarda puan kaybı istemediklerini bildirdi.

Çelik, yaptığı yazılı açıklamada, 2. Lig Beyaz Grup'ta yer alan Kırşehir Belediyespor'un Eskişehir deplasmanında mutlak 3 puan için çıktığı maçtan 1 puan alabildiğini belirtti.

Eskişehirspor maçı için yoğun bir antrenman yapıp, çok iyi hazırlandıklarını aktaran Çelik, sahada baskın ve mücadeleci bir oyun sergilemelerine rağmen maçın 1-1 berabere bittiğini anımsattı.

Deplasmanda oynanan maçlarda daha dikkatli ve özverili mücadele gerektiğini vurgulayan Çelik, şunları kaydetti:

"Maçın henüz başlarında kalecimizin bireysel hatası sonucu yediğimiz gol sonrası bozulan takım dengemiz, ilk devrenin ortalarına doğru toparlandı. Maçın ikinci yarısında ise baskıyı kurduk ve golü de bulduk ancak 3 puanı getirecek gol veya goller atamadık ve maç 1-1 berabere bitti. 7 maçtır galip gelemeyişimizin stresini maç boyunca yaşadık. Bu bireysel hatalardan maalesef çok puan kaybettik. Aslında play-off hattı ile aramızda 5 puanlık bir fark var ancak düşme hattı ile de aramızda ne yazık ki 1 puan var. Ayrıca 1 maçımız da eksik. Takım olarak ilk devrenin kalan 3 maçında da galip gelerek puanlar almayı hedefliyoruz. Kalan maçlarda puan kaybı istemiyoruz."