Kırıkkale Belediye Başkanı Saygılı'dan ramazan ayı mesajı

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, ramazan ayı dolayısıyla mesaj yayımladı.Saygılı, mesajında, başlangıcı rahmet, ortası mağfiret, sonu...

31 Mart 2022 - 15:10
Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, ramazan ayı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Saygılı, mesajında, başlangıcı rahmet, ortası mağfiret, sonu kurtuluş vesilesi mübarek ramazan ayına bir kez daha kavuşmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Müslümanların manevi dünyasında ayrı bir yere sahip olan mübarek aya kavuştuklarını aktaran Saygılı, şunları kaydetti:

"Ramazan ayını özünde yer alan yardımlaşma, hoşgörü, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularıyla, dua ve ibadetlerimizle layıkıyla idrak edebilmeyi Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum. Toplum olarak bizi biz yapan güzel değerlerimiz ve geleneklerimiz ramazan ayında yenilenir ve kuvvetlenir. Kırıkkale Belediyesi olarak da kutsal bir ayda hemşehrilerimizin akşamları birlik ve beraberlik içinde geçirmeleri ve bu manevi duyguyu birlikte yaşamaları için ramazan çadırımızı Cumhuriyet Meydanı'nda kuruyoruz. Bu vesileyle sevgili hemşehrilerimin mübarek ramazan ayını kutluyor, bu mübarek ayın memleketimiz başta olmak üzere tüm İslam alemine huzur, barış, adalet ve özgürlük getirmesini diliyorum."