Kayseri'yi kitap fuarı heyecanı sardı

Kayseri Büyükşehir Belediyesince düzenlenecek kitap fuarını öğrenciler de sabırsızlıkla bekliyor.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, 5...

Kayseri'yi kitap fuarı heyecanı sardı
30 Kasım 2021 - 17:05
Kayseri Büyükşehir Belediyesince düzenlenecek kitap fuarını öğrenciler de sabırsızlıkla bekliyor.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, 5 üniversitesi ve 80 bin üniversite öğrencisi olan kenti kitap fuarı heyecanı sardı.

Merhum yazar, şair ve düşünür Sezai Karakoç anısına 3-12 Aralık'ta gerçekleşecek kitap fuarına 1 milyon civarında ziyaretçi gelmesi hedefleniyor.

Dünya Ticaret Merkezi'nde düzenlenecek fuarda 270 yazar, 200'ün üzerinde yayınevi, 3 milyonu kitap, okurlarla buluşacak.

Merkez kütüphaneyi ziyaret ederek, gençlerle bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, öğrencilere ve kitapseverlere kitap fuarına ücretsiz ulaşım imkanı sağlanacağını belirterek, tüm vatandaşları fuara davet etti.

4. Kitap Fuarı ile ilgili görüşlerini aktaran lise öğrencisi Salih Yusuf Göktaş ise kitap fuarlarını çok seven birisi olarak fuarın açılmasını heyecanla beklediğini ifade etti.

Üniversite hazırlık öğrencisi Şaziye Kılınç da kitap fuarının kendisini çok heyecanlandırdığını, fuarda sevdiği kitapların yazarları ile buluşma ve tanışma fırsatı bulacağını aktardı.