Kayseri Şehidini uğurluyor

Kayseri Şehidini uğurluyor. Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada; "İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi'nde arama tarama faaliyeti sonrası intikal halinde olan bir unsurumuza yapılan saldırı sonucunda iki kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, üç kahraman silah arkadaşımız ise yaralanmış ve derhal hastaneye sevk edilmiştir," denildi.

Kayseri Şehidini uğurluyor
11 Eylül 2021 - 11:12
Milli Savunma Bakanlığından yapılana açıklamada;

"İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi'nde arama tarama faaliyeti sonrası intikal halinde olan bir unsurumuza yapılan saldırı sonucunda iki kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, üç kahraman silah arkadaşımız ise yaralanmış ve derhal hastaneye sevk edilmiştir.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralılarımıza da acil şifalar dileriz," denildi.

Kayseri Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada;

"Suriye İGAB Harekât alanında 47.Kom.Tug. 4. Kom.Tb.2.Kom.Bl.Komutanlığı tarafından İdlib Kuzeyi ile Kafreya Güneyi arasında gerçekleştirilen faaliyet sonrası Üs Bölgesine dönüş sırasında düzenlenen saldırı sonucu ilimiz Develi nüfusuna kayıtlı 1997 doğumlu P.Uzm.Çvş.Mücahid Sınırtepe şehit olmuştur.

Şehidimiz 11.09.2021 Cumartesi günü ikindi namazını müteakip Kalem Kırdı Camisinde kılınacak cenaze namazının ardından Kartal Şehitliğinde defnedilecektir," ifadeleri kullanıldı.