Kayseri İncesu ve Yeşilhisar'ın kablo hırsızları yakalandı

Kayseri'nin İncesu ve Yeşilhisar ilçelerinde 5 ayrı haberleşme, enerji ve nakil kablosu hırsızlık olayının zanlıları Kayseri İl Jandarma Komutanlığına bağlı dedektifler tarafından yakalandı.

Kayseri İncesu ve Yeşilhisar'ın kablo hırsızları yakalandı
09 Eylül 2021 - 10:46

Kayseri'nin İncesu ilçesi Subaşı Mahallesi ile Yeşilhisar ilçesinde bulunan Erdemli ve Gülbayır Mahallelerinde 4 Eylül tarihinde gerçekleşen 5 haberleşme, enerji ve nakil kablosu hırsızlık olayının zanlıları jandarma tarafından yakalandı.

Kayseri Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada;

"Kayseri ili Yeşilhisar ilçesi Erdemli ve Gülbayır ile İncesu ilçesi Subaşı Mahallelerinde 04 Eylül 2021 tarihinde 5 adet haberleşme, enerji ve nakil kablosu hırsızlık olayının meydana geldiği öğrenilmiştir.


İl Jandarma Komutanlığı, Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) tarafından hırsızların yakalanmasına yönelik yapılan çalışma sonucu, hırsızlık olayını 38 XX XXX plakalı araç ile D.Ö. ve S.Y. isimli şüphelilerin gerçekleştirdikleri tespit edilerek 05 Eylül 2021 Pazar günü Jandarma Dedektifleri JASAT tarafından yakalanarak gözaltına alınmıştır.


Kayseri İl Jandarma Komutanlığı bölgesinde 5 faili meçhulHaberleşme, Enerji ve Nakil Kablosu Hırsızlık” olayı aydınlatılmıştır.

Yakalanan şüpheliler D.Ö. ve S.Y. isimli şahıslar, 05.09.2021 tarihinde sevk edildiği adli makamlarca adli kontrol kararı verilerek serbest bırakılmıştır," denildi.