Kayseri için rüzgar uyarısı Vali Günaydın'dan geldi! Bu saatlere dikkat
Kayseri Valisi Şehmus Günaydın, kentte 7-8 Nisan tarihlerinde beklenen ve hızı saatte 60-90 km hız ulaşacak kuvvetli rüzgara karşı vatandaşları uyardı.

Editör: Anadolu Ajansı
07 Nisan 2022 - 15:45 - Güncelleme: 07 Nisan 2022 - 15:47
Kayseri Valisi Şehmus Günaydın, kentte 7-8 Nisan tarihlerinde beklenen rüzgara karşı vatandaşları uyardı.
Günaydın, Twitter hesabından Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğünün meteorolojik uyarısını paylaşarak, "Lütfen tedbirli ve dikkatli olalım" ifadesini kullandı.
Meteorolojik uyarıda, rüzgarın 7 Nisan Perşembe günü saat 18'de başlayacağı ve 8 Nisan Cuma günü sabah 06'da sona ereceği, rüzgarın hızının ise saatte 60-90 km hıza ulaşacağı bildirildi.
Oluşması muhtemel riskler çatı uçması, ulaşımda aksamalar, ağaç ve direklerin devrilmesi, heyelan ve su baskını olarak belirtildi.
Oluşması muhtemel risklere karşı tedbirli olunması gerektiği kaydedildi.