Kayseri'den Cumhuriyet Bayramı mesajları

Kayseri'de heyecanla beklenen Cumhuriyetin 99'uncu yılı coşkusu yerel yöneticilerin ve siyasilerin mesajları ile daha görkemli bir hal aldı.

Kayseri'den Cumhuriyet Bayramı mesajları
28 Ekim 2022 - 11:27

Kayseri'de heyecanla beklenen Cumhuriyetin 99'uncu yılı coşkusu yerel yöneticilerin ve siyasilerin mesajları ile daha görkemli bir hal aldı.

Cumhuriyetin 99. Yılı dolayısı ile yayımlanan mesajlar.

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek

Cumhuriyetimizin 99. yıl dönümünde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, vatanımızın bağımsızlığı için canını ortaya koyan tüm şehitlerimizi, gazilerimizi, rahmet, saygı ve şükranla yad ediyor, tüm Kayserili hemşehrilerimin Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyorum.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç

Şanlı ecdada rahmet dileyen Büyükkılıç, mesajını, “Türkiye Cumhuriyeti’nin 99’uncu yılını gururla, onurla kutluyorum. Bu cennet vatanı canları pahasına savunan başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm silah arkadaşlarını, kahraman ecdadımızı ve aziz şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Cumhuriyet Bayramı’mız kutlu olsun.

AK Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu

Bu aziz vatanı bize vatan yapan, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, vatanın bölünmez bütünlüğünü, milletin huzur ve sükûnunu sağlayan ve bu ulvi gaye için toprağa düşerek, Şehitlik mertebesine ulaşan bütün Şehitlerimizi rahmet ve minnetle; gazilerimizi şükranla anıyor; bütün vatandaşlarımızın Cumhuriyet bayramını yürekten kutluyorum.

MHP Kayseri İl Başkanı Adnan İncetoprak

Türkiye Cumhuriyeti Devletinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, şanlı tarihimizin ölümsüz sembolleri olan aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, aziz milletimizin Cumhuriyet Bayramını kutluyorum.

MHP Kadın, Aile, Çocuk ve Engelli Politikaları (KAÇEP)’den Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Serap Şule Kalın

Türkiye Cumhuriyeti’nin 99. kuruluş yıldönümünde, ilk Cumhurbaşkanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve kurucu kahramanları rahmetle yad ediyor, Türkiye Cumhuriyeti’ni kuran milliyetçi kahramanlara, Cumhuriyetimizin kazanımları kadınlarımıza, yakın veya uzak tarihimizde şehadetleriyle bizlere bağımsız yaşama duygusunu aşılayan, vatan ve millet uğruna gözlerini kırpmadan kendilerini feda etmiş aziz şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyorum.

Kayseri Büyükşehir Belediye Meclisi İYİ Parti Grup Başkanvekili Kazım Yücel

Bize düşen görev, Cumhuriyetimizin anlamını ve önemini derinlemesine kavramak, Cumhuriyet ve Atatürk ilkelerini özümsemek olacaktır. Bu bağlamda, önceliğimiz Cumhuriyetimizi ve değerlerini korumak olmalıdır. Sonrasında da Cumhuriyete bağlı nesiller yetiştirmek hedefimiz olmalıdır. Buradan biz İYİLER olarak söz veriyoruz. Cumhuriyetimizi, Kuruluş ve Atatürk ilkeleri doğrultusunda ilelebet yaşatacağız. Cumhuriyet düşmanlarına asla fırsat vermeyeceğiz. Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun!

Kayseri Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (KESOB) Başkanı Şeyhi Odakır

Türk milleti olarak, dün olduğu gibi bugün yine aynı azim ve kararlılıkla milletimizin ortak eseri olan Cumhuriyet’imize sahip çıkıyor, ülkemizin ve milletimizin geleceği için çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz. Bu duygularla Cumhuriyet’imizin   urucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, bu toprakları bizlere vatan kılan aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmetle ve minnetle anıyor, tüm milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı içtenlikle kutluyorum.

Kayseri OSB Başkanı Mehmet Yalçın

Cumhuriyetimizin kurucusu büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarıyla, vatanın savunması ve bölünmez bütünlüğü için görevleri başında kaybettiğimiz tüm şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyor, Gazilerimizin ve yüce Türk milletinin, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını en içten duygularımla kutluyorum.