Kayseri'de yol kontrolünde kaçak sigara ve kaçak alkol yakalandı

Kayseri İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekiplerin yol kontrol çalışmalarında farklı tırlarda bandrolsüz kaçak sigara ve kaçak alkol yakalandı.

Kayseri'de yol kontrolünde kaçak sigara ve kaçak alkol yakalandı
09 Ağustos 2022 - 11:29

Kayseri İl Jandarma Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı ekiplerin yol kontrol çalışmalarında badrolsüz kaçak sigara ve kaçak alkol yakalandı.

Kayseri İl Jandarma Komutanlığından yapılan yazılı açıklamada;

"İlimiz Jandarma Komutanlığınca; Kayseri-Malatya Karayolu üzerinde 08.08.2022 günü 15:00-18:00 saatleri arasında Kayseri İl Jandarma Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Çay ve Tütün Tespit ve Uyuşturucu Köpeklerinin katılımıyla icra edilen yol kontrol faaliyeti esnasında durdurulan 38 ….plakalı tır içerisinde (11 karton ve “7” paket) bandrolsüz, hologramsız  kaçak sigara ve (4) şişe (1,5 lt.) halinde toplam (6 ) litre kaçak alkol ele geçirilmiştir. Aynı gün kontrol için durdurulan 47…plakalı tır içerisinde ise (26 karton “260” paket) bandrolsüz, hologramsız kaçak sigara ele geçirilmiştir. Bünyan Cumhuriyet Savcılığının talimatları doğrultusunda adli tahkikata başlanılmıştır," denildi.