Kayseri'de suç makinesi şüpheliler yakalandı

Kayseri İl Jandarma Komutanlığına bağlı İncesu Jandarmadan başarılı operasyon. Kamu kurum ve kuruluşlarından hırsızlık, evden hırsızlık, haberleşme enerji ve nakil kablo hırsızlığı, iş yerinden hırsızlık ve kişilere ait mala zarar verme olaylarının meydana geldiği bilgisi alınması üzerine başlatılan operasyonda suç makinesi şüpheliler yakalandı.

Kayseri'de suç makinesi şüpheliler yakalandı
06 Nisan 2022 - 14:07
Kayseri Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada;

"İlimiz İncesu ilçesinde kamu kurum ve kuruluşlarından hırsızlık, evden hırsızlık, haberleşme enerji ve nakil kablo hırsızlığı, iş yerinden hırsızlık ve kişilere ait mala zarar verme olaylarının meydana geldiği bilgisi alınmıştır.  


İl Jandarma Komutanlığınca, şüphelilerin yakalanmasına yönelik yapılan çalışma sonucu; 31 Mart 2022 günü kamu kurum ve kuruluşlarından hırsızlık, evden hırsızlık, haberleşme enerji ve nakil kablo hırsızlığı, iş yerinden hırsızlık ve kişilere ait mala zarar verme olaylarının faili olduğu tespit edilen (A.Y.), (M.K.), ve (A.K.) isimli şahıslar Jandarma Dedektifleri JASAT tarafından yakalanmıştır.

Kayseri İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde toplam (11) faili meçhul kamu kurum ve kuruluşlarından hırsızlık, evden hırsızlık, haberleşme enerji ve nakil kablo hırsızlığı, iş yerinden hırsızlık ve kişilere ait mala zarar verme olayları aydınlatılarak şüpheliler (A.Y.), (M.K.), ve (A.K.) isimli şahıslar 02 Nisan 2022 tarihinde adli makamlara sevk edilerek, ifadelerinin alınmasına müteakip (A.Y.) adli kontrol şartı ile serbest bırakılmış, (M.K.) ve (A.K.) sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna sevk edilmiştir," ifadeleri kullanıldı.