Kayseri'de Kamu aracı ile sefa sürenler! Kocasinan Belediyesinde Müdürün okey keyfi (Özel Haber)

Ekonomik anlamda sıkıntının her kesimde hissedildiği, kamuda tasarrufun başladığı bir dönemde Kocasinan Belediyesine ait Kamu kaynaklarını kendi özel işinde şahsının gibi kullanan Temizlik Müdürü Kocasinan Belediyesine ait olduğu iddia edilen araçla Talas'ta okeyde yakalandı.

Kayseri'de Kamu aracı ile sefa sürenler! Kocasinan Belediyesinde Müdürün okey keyfi (Özel Haber)
29 Nisan 2022 - 11:41
Kayseri'nin Kocasinan Belediyesinde Temizlik Müdürü olarak görev yapan Hasan Ateş'in kamu kaynaklarını, imkanlarını özel işlerinde kullandığı iddia edildi.

Kocasinan Belediyesi Temizlik Müdürü Ateş'e ait görüntünün bir kaç gün öncesine ait olduğu öğrenilirken görüntünün Talas ilçesinde bulunan bir kafede çekildiği gündeme düştü.





Edinilen bilgiye göre aynı görüntü içerisinde Kocasinan Belediyesi tarafından kamu hizmetlerinin takibi için kendisine tahsis edildiği belirtilen 38 GD 435 plakalı araç ile Talas ilçesinde bulunan kafeye gittiği ve arkadaşları ile okey oynadığı anlar vatandaş kamerasına yandısıdı.



Kocasinan Belediyesi Temizlik Müdürü Hasan Ateş'in kendi ilçe sınırları dışına kamu aracı ile çıkması tepkileride beraberinde getirdi.



Aracı özel işlerinde kullandığı iddia edilen Ateş'in Kocasinan Belediyesine ait araca yakıtı kendisinin alıp almadığı bilinmiyor.