Kayseri'de 'İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi' Tüm Kura Çekimlerini izle! TOKİ Kayseri Kurasında Kazananlar Kimler?

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olan 'İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi' kapsamında, Kayseri'de inşa edilecek 4 bin 585 konutun hak sahipleri için kura çekimi videoları. 'İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi' Kayseri Kura çekimi videolarını izleyebilirsiniz.

Kayseri'de 'İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi' Tüm Kura Çekimlerini izle! TOKİ Kayseri Kurasında Kazananlar Kimler?
13 Aralık 2022 - 07:47

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olan "İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi" kapsamında, Kayseri'de inşa edilecek 4 bin 585 konutun hak sahipleri için kura çekiminde kazananlar canlı yayında belli oldu.

'İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi'nde TOKİ Kura Çekimlerinde Kimler Kazandı?

Kadir Has Kültür Merkezi'nde, ilçelerden Tomarza'da 176, İncesu Saraycık'ta 200, İncesu Garipçe'de 190, Bünyan'da 118, Pınarbaşı'nda 200, Sarız'da 173 ve Yeşilhisar'da 236 konutun hak sahiplerinin belirlenmesi için kura çekildi.

12. Noter denetimindeki kura çekiminin sonuçları, e-Devlet üzerinden yayınlanacak.

Kaçıranlar için canlı yayımlanan kura çekimine ait anlar.  'İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi'nde TOKİ Kura Çekimlerinde Kimler Kazandı?

Ev sahibi olmak için uzun yıllar beklediğini ve sonunda hayaline kavuşanlar.  'İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi'nde TOKİ Kura Çekimlerinin tamamı.

İlk gün gerçekleşen 'İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi'nde Kayseri TOKİ Kura Çekimleri ve kazanlar canlı yayında belli oldu

İkinci gün gün gerçekleşen 'İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi'nde Kayseri TOKİ Kura Çekimleri ve kazanlar

Üçüncü gün gün gerçekleşen 'İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi'nde Kayseri TOKİ Kura Çekimleri ve kazanlar