Karaman'da kış mevsiminde alınacak trafik tedbirleri konulu toplantı yapıldı

Karaman'da karayolu ulaşımını olumsuz etkileyecek kış şartlarına karşı vatandaşların güvenli bir ortamda seyahat etmelerini sağlamak ve bu...

Karaman'da kış mevsiminde alınacak trafik tedbirleri konulu toplantı yapıldı
25 Kasım 2021 - 15:30
Karaman'da karayolu ulaşımını olumsuz etkileyecek kış şartlarına karşı vatandaşların güvenli bir ortamda seyahat etmelerini sağlamak ve bu doğrultuda kurumlar arası işbirliğinin sağlanması amacıyla kış mevsimi trafik tedbirlerinin ele alındığı toplantı gerçekleştirildi.

Valilik Karamanoğlu Mehmetbey Toplantı Salonunda Vali Mehmet Alpaslan Işık başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda; İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü tarafından kış mevsimi trafik tedbirlerine ilişkin yapılacak çalışmaları içeren sunumlar yapıldı.

Sunumların ardından konuşma yapan Vali Işık, toplantının hayırlı olması dileklerinde bulunarak kış mevsiminin getireceği olumsuzluklara göre ilgili kurum ve kuruluşların gereken tedbirleri almalarını, mevcut araç ve gereçlerin bakımlarının yapılarak hazır bir şekilde bulundurulması konusunda ilgili kurum müdürlerine talimat verdi.

Vali Işık, yaklaşan kış mevsimi ile birlikte il genelinde yaşanabilecek olumsuzlukların yerinde ve zamanında çözüme kavuşturulması ve vatandaşların sağlıklı ve güvenli bir şekilde yolculuk yapabilmeleri için ilgili kurumların birbirleriyle sürekli iletişim halinde bulunarak koordinasyonun sağlanması konusunda hassasiyet gösterilmesini istedi.

Toplantı, değerlendirme ve temennilerin ardından sona erdi.