Kara yollarında durum

Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmalarının sürdürüldüğü kesimlerinde sürücülerin yavaş gitmeleri, trafik işaret ve işaretçilerine...

13 Kasım 2022 - 09:05
Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmalarının sürdürüldüğü kesimlerinde sürücülerin yavaş gitmeleri, trafik işaret ve işaretçilerine uymaları gerekiyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, TEM Otoyolu'nun Gümüşova-Kavacık kavşaklarındaki viyadüklerin genleşme derzi onarım çalışmaları nedeniyle 22.00-06.00 saatlerinde şerit daraltması yapılacak.

Denizli-Serinhisar yolunun 14-16. kilometrelerinde kavşak ve bağlantı yolu çalışmaları sebebiyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü devam ediyor.

Aksaray-Ortaköy yolunun 28-31, Tosya-Osmancık yolunun 41-46, Adana-Karataş yolunun 3-5, Yenişehir Bilecik yolunun 0-16. ve Fethiye-Seydikemer-Kaş yolunun 20-39. kilometrelerinde yapım çalışmaları dolayısıyla ulaşıma kontrollü izin veriliyor.

Kırıkkale-Kırşehir yolunun 4-25. kilometrelerinde üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle Kırşehir-Kırıkkale istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü gerçekleştirilecek.

Rize-Ardeşen yolunun 43-48. kilometrelerindeki Çayeli ve Pazar tünelleri yaklaşımlarının ışıklı uyarı sistemlerinde yapılacak bakım ve onarım çalışması sebebiyle bugün 08.00-17.00 saatlerinde ulaşım tek şeritten kontrollü sürdürülüyor.

Nevşehir-Ürgüp-Kayseri yolunun 14-20. kilometrelerinde yapım çalışmaları dolayısıyla ulaşıma bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü izin veriliyor.