Kahramankazan Belediyesinden birinci sınıf öğrencilerine hediye sürprizi

Kahramankazan Belediyesi, birinci sınıf öğrencilerine içerisinde kırtasiye malzemelerinin bulunduğu okul çantası hediye etti.Yeni eğitim öğretim...

12 Eylül 2022 - 12:55
Kahramankazan Belediyesi, birinci sınıf öğrencilerine içerisinde kırtasiye malzemelerinin bulunduğu okul çantası hediye etti.

Yeni eğitim öğretim yılının başlaması dolayısıyla İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Yıldırım, Atatürk Anıtı'na çelenk sundu.

Sabahın erken saatlerinde okullarına gelen çocuklar, ilk ders zilinin çalmasıyla ders başı yaptı. Sınıfa girdiklerinde sıraların üzerinde içerisinde kırtasiye malzemesi bulunan okul çantaları ve rüzgar gülleriyle karşılaşan birinci sınıf öğrencileri, iki sevinci bir arada yaşadı.

Kahramankazan Belediyesince ilçedeki birinci sınıf öğrencileri için hazırlanan çantalar, önceden sıraların üzerine konularak öğrencilere sürpriz yapıldı.

Kaymakam Abdullah Selim Parlar ve Belediye Başkanı Serhat Oğuz da Mehmet Akif Ersoy İlkokulunu ziyaret ederek birinci sınıfları gezdi, öğrenci ve öğretmenlerle sohbet etti, yeni eğitim öğretim yılını kutladı.

Parlar ve Oğuz, daha sonra Şehit Ali Anar Anadolu Lisesini ziyaret ederek, burada belediye tarafından yaptırılan çim sahanın açılışını gerçekleştirdi.

Başkan Oğuz, burada yaptığı konuşmada, bu yıl birinci sınıfa başlayan 1500 öğrenciye kırtasiye yardımında bulundukları belirterek, "Belediyemizin eğitim öğretime desteği bu yıl da devam edecek. Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da bütün 12. sınıf çocuklarımızı Çanakkale gezisine götüreceğiz. Öğrencilerimiz için sosyal etkinlikler düzenlemeye ve onların akademik başarılarına katkı sunmak için her türlü desteği vermeye devam edeceğiz’." dedi.