"Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele" toplantısı yapıldı

eypazarı ilçesinde, Güdül Kaymakamlığına vekalet eden Kaymakam Oktay Erdoğan başkanlığında "Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Koordinasyon...

"Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele" toplantısı yapıldı
24 Mart 2022 - 20:20
eypazarı ilçesinde, Güdül Kaymakamlığına vekalet eden Kaymakam Oktay Erdoğan başkanlığında "Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Koordinasyon, İzleme ve Değerlendirme" toplantısı gerçekleştirildi.

Kaymakamlık toplantı salonunda düzenlenen toplantıya Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Büyükbaş, Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, Emniyet Müdürü Serkan Güçlü, İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Başçavuş Harun Atuçuranoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemil Aslan, İlçe Müftüsü Mehmet Ali Kuştaşı ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ve Beypazarı Sosyal Hizmet Merkezi yetkilileri katıldı.

Toplantıda, Türkiye genelindeki istatiksel bilgiler paylaşıldı, şiddete uğrayan kadınların 112 Acil Servis, Sosyal Destek Hattı 183 ve KADES uygulamasından faydalanabilecekleri aktarıldı.

Sunumların ardından kadına yönelik şiddetle mücadelede tüm kurumların iş birliği ve koordineli çalışmada bulunması kararlaştırıldı.

​​​​​​​