İller Bankasından Niğde Belediyesine 2 milyon lira destek

İller Bankasınca Niğde Belediyesi tarafından yapılacak "Su Deposu ve Arsenik Arıtma Tesisi"nde kullanılmak üzere 2 milyon lira hibe...

09 Ağustos 2021 - 15:40
İller Bankasınca Niğde Belediyesi tarafından yapılacak "Su Deposu ve Arsenik Arıtma Tesisi"nde kullanılmak üzere 2 milyon lira hibe desteği sağlandı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, İller Bankası Alt Yapı Uygulama Dairesi Başkanlığı, "Su Deposu ve Arsenik Arıtma Tesisi" yapımı için 2 milyon liralık hibe ödeneğinin tahsis edilmesini onadı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Belediye Başkanı Emrah Özdemir, kentte devam eden birçok projenin bitme noktasına geldiğini belirtti.

Projeleri bitirmeye hazırlanırken diğer taraftan da başka projelerin alt yapı ve ödenek çalışmalarını sürdürdüklerini aktaran Özdemir, şunları kaydetti:

"Bu kapsamda ilimize yapacağımız her projede, bakanlıklarımızın kapısını sürekli çalıyor, Ankara ziyaretlerimizde 'Niğde'miz için ne yapabiliriz' diye düşünüyor, ilgili yerlerden ödenek aktarılması için var gücümüzle çabalıyoruz. Yapacağımız 'Su Deposu ve Arsenik Arıtma Tesisi' projemize desteklerini açıklayan İller Bankası Alt Yapı ve Uygulama Dairesi Başkanlığına tahsis ettikleri ödenek için teşekkür ediyorum. Niğde'mize hizmet etmek ve hibe projelerine ağırlık vererek laf ile değil icraat ile gelirlerimizi artırmaya, güzel memleketimiz Niğde'mizi daha güzel, daha yaşanabilir bir şehir haline getirmek için gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyoruz."