Hayatını kaybeden modacı Volkan Arıkanoğlu'nun adı Gölbaşı'nda yaşatılacak

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek: "Kıymetli kardeşimizin adını Zübeyde Hanım Kültür Merkezindeki dikiş atölyemize verdik. Rahmetli modacı adına hatıra ormanı yapılacak"

Hayatını kaybeden modacı Volkan Arıkanoğlu'nun adı Gölbaşı'nda yaşatılacak
05 Nisan 2021 - 13:20
Hayatını kaybeden modacı Volkan Arıkanoğlu'nun adı Gölbaşı Belediyesince ilçede yaşatılacak.

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, yaptığı açıklamada, geçen sene vefat eden modacının atölyesindeki tüm eşyalarının, kumaşların ve diktiği kıyafetlerin ailesi tarafından belediyelerine bağışlandığını söyledi.

Tüm bu eşyaların ihtiyaç sahibi aileler için kullanılmak üzere paylaşım noktasında değerlendirileceğini ifade eden Şimşek, "Volkan Arıkanoğlu kardeşimizin kıyafetleri ile ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yüzü gülecek. Genç yaşında hayatını kaybeden kıymetli kardeşimizin adını Zübeyde Hanım Kültür Merkezindeki dikiş atölyemize verdik. Dikiş atölyesinden çıkan her kıyafette Volkan Arıkanoğlu'nu anmış olacağız." dedi.

Şimşek, ailesinin Volkan Arıkanoğlu adına hatıra ormanı oluşturulması için kampanya başlattığını dile getirerek, "Rahmetli modacı adına hatıra ormanı yapılacak. Orman için gerekli bağış toplanacak ve hatıra ormanı oluşturulacak." diye konuştu.

Arıkanoğlu'nun annesi Dürdane Sarıkaya ise oğlunun her zaman kendisini hayır işlerine adadığını kaydetti.

"Çok zengin olabilirdi ama o iyiliği çok sevdi ve seçti. Gölbaşı Belediye Başkanımız sahip çıktı Volkan'a. Allah razı olsun ondan. Gölbaşı Belediyesinde çalışan küçüğünden büyüğüne herkese ayrı ayrı teşekkür ederim. Volkan'ın adına ağaç dikilecek ve ismi atölyede yaşatılacak." diyen Sarıkaya, atölyeyi kendisini hazır hissetmediği için henüz göremediğini aktardı.

Sarıkaya, "İnşallah çocuğumun eşyalarından imkanı olmayan insanlar faydalanır ve 'Allah razı olsun.' diyerek hayır duası eder. Hanımlar o kurslara gittikçe, meslek kazandıkça oğlum da inşallah nur içinde yatar." ifadelerini kullandı.

Oğlu adına hatıra ormanı oluşturulması için Gölbaşı Belediyesinin 20 dönüm arazi ayırdığını belirten Sarıkaya, Gölbaşılı vatandaşları ağaç dikmeye davet etti.