Eski medya patronu ve müteahhit Eraslan tahliye oldu

Kayseri'de uyuşturucu suçlaması ile tutuklanan​​​​​​​ eski medya patronu, siyasetçi ve iş insanı müteahhit Mustafa Eraslan ilk duruşmada tahliye oldu. Uyuşturucu suçlaması ile tutuklanan Eraslan tutuksuz yargılanacak.

Eski medya patronu ve müteahhit Eraslan tahliye oldu
06 Temmuz 2021 - 00:28
Kayseri'de uyuşturucu suçlaması ile tutuklanan eski medya patronu, siyasetçi ve iş insanı Mustafa Eraslan ilk duruşmada tahliye oldu. Uyuşturucu suçlaması ile tutuklanan Eraslan tutuksuz yargılanacak.

Mustafa Eraslan'ın tahliye haberini oğlu Erol Eraslan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

Erol Eraslan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Bugün hayatımın en güzel haberini aldım... Rabbim şükürler olsun sana.. Şükürler olsun Babamı bize kavuşturan Allaha” ifadelerini kullandı.

Olay

Kayseri Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü ile İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerinin 1 yıllık teknik ve fiziki takibiyle 3 ayrı yere operasyon gerçekleştirilmişti.

Kayseri'de yapılan operasyonda uyuşturucu yapımında kullanılan maddeler, uyuşturucu imalatında kullanılan araçlar ele geçirilmiş ve piyasaya sürdükleri öne sürülen 5 kişi gözaltına alınmıştı.

Gözaltına alınan kişiler arasında İş adamı Mustafa Eraslan da yer almış ve çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı.

Mustafa Eraslan, hakkındaki iddiaları kabul etmeyerek, kendisine iftira atıldığı belirtmişti. Yaşanan sürecin ardından Eraslan, tutuklu bulunduğu cezaevinden tutuksuz yargılanmak üzere tahliye oldu.