Çubuk'ta "Tam Gençlik, Tam Festival" düzenlenecek

Çubuk Belediyesi tarafından "Tam Gençlik Tam Festival" gerçekleştirilecek.Çubuk Belediyesi tarafından Çubukabad Parkı ve festival alanında...

18 Mayıs 2022 - 15:35
Çubuk Belediyesi tarafından "Tam Gençlik Tam Festival" gerçekleştirilecek.

Çubuk Belediyesi tarafından Çubukabad Parkı ve festival alanında 21-22 Mayıs'ta "Tam Gençlik Tam Festival" düzenlenecek.

Festivalin ilk günü Atatürk Caddesi boyunca kortej yürüyüşü ile başlayacak etkinlikler, Ankara Kulübü Derneği üyeleri, genç yetenekler ve okullar tarafından oluşturulan grupların gösterileri ile devam edecek.

Festivali'nin açılış töreninin ardından gençler tarafından oluşturulan gruplar ve yerel sanatçı Sefa Çelik konser verecek.

Festival kapsamında 22 Mayıs'ta sporcuların ödüllerinin verilmesiyle başlayacak programda, sanatçı Ali Kaan Aydos ve Bilal Sonses şarkılarını gençler için seslendirecek.

Geleneksel sporlarda öğrenciler için ödüllü turnuvalar düzenlenecek. Meslek liseleri festival boyunca okullarının tanıtımını yapacak, "Çadırını getir kampa katıl" sloganıyla gençlik kampları düzenlenecek, ayrıca şişme oyun gruplarıyla çocuklar eğlenceli vakit geçirecek.