BBP heyetinden Büyükkılıç'a ziyaret

üyük Birlik Partisi (BBP) Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi Nevzat Yıldız, Kayseri İl Başkanı Mahmut Uruç ve Alperen Ocakları İl Başkanı...

BBP heyetinden Büyükkılıç'a ziyaret
06 Mayıs 2021 - 17:10
üyük Birlik Partisi (BBP) Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi Nevzat Yıldız, Kayseri İl Başkanı Mahmut Uruç ve Alperen Ocakları İl Başkanı Mehmet Yılmaz, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ı ziyaret etti.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette konuşan Yıldız, Başkan Büyükkılıç'a yakın ilgisinden dolayı teşekkür etti.

Yıldız, Başkan Büyükkılıç'a sonsuz güvenleri olduğunu belirterek, "Akkışla Ziraat Odası Başkanı'na traktör teslimi hususunun yanlış anlaşılmadan ibaret olduğunu düşündüğümüz için sayın başkanımızla istişarelerde bulunduk. Bu yanlış anlaşılmanın giderileceği doğrultusunda da sayın Büyükşehir Belediye Başkanımıza sonsuz güvenimizin olduğunu belirttik." ifadelerini kullandı.

Büyükkılıç da ziyaretten dolayı BBP heyetine teşekkür etti.

Heyeti ağırlamaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Büyükkılıç, şunları kaydetti:

"Sağ olsunlar her zaman birlikte hareket ettiğimiz, aynı kaygıları paylaştığımız dostlarımızdır. Az önce kendilerinin de vurguladığı gibi çiftçilerimize verilmek üzere alınmış olan bir traktör üzerinden kısır döngüyle spekülasyon yaparak siyaset yapma yaklaşımının doğru olmadığını, bir yanlış anlaşılmanın söz konusu olduğunu ifade ediyorum. Almış olduğumuz traktörün çiftçilerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyor, bereketli ürünler üretmelerini de Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum."