Başkan Büyükkılıç'tan Yaşlılar Haftası mesajı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Yaşlılar Haftası dolayısıyla mesaj yayımladı.Büyükkılıç mesajında, hayatına yüzlerce anı ve...

18 Mart 2022 - 17:00
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Yaşlılar Haftası dolayısıyla mesaj yayımladı.

Büyükkılıç mesajında, hayatına yüzlerce anı ve tecrübe sığdıran, bugünkü toplumun mimarları olan yaşlıların sadece saygı değil, sevgiye de layık olduğunu belirtti.

Yaşlıların hayat tecrübelerinden her daim faydalanılması gerektiğini vurgulayan Büyükkılıç, şunları kaydetti:

"Onlarca yıllık ömürlerinde belki yüzlerce, belki de binlerce anıya tanık olmuş, bir o kadar da tecrübe kazanmış yaşlılarımız belki kitaplar dolusu bilgiye, deneyime sahiptir ve gençlerden her zaman bir adım öndedir. Onlardan istifade etmek, onlarla buluşmak, görüşmek sadece yaşlılarımıza bir vefadan, bir sevgi ve saygı gösterisinden öte kendimizi geliştirmek, yetiştirmek noktasında da bir nimettir. Onların tecrübesinden, birikiminden, anılarından istifade etmek bize katkı sağlarken onları da memnun edecektir. Yaşlılarımızı, büyüklerimizi asla göz ardı etmeyelim. Hiç olmazsa bu özel günde yaşlılarımızı görelim, gözetelim, hatırlayalım ve hatırlarını alalım. Yaşlı çınarlarımızın her birini saygı ve sevgi ile selamlıyor, onlara Cenab-ı Allah'tan hayırlı, sağlıklı uzun ömürler diliyorum."