Başkan Büyükkılıç'tan, Talas'a sosyal yaşam merkezi müjdesi

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Talas Mevlana Mahallesi'ne yapılacak sosyal yaşam merkezinin uygulama projesinin...

Başkan Büyükkılıç'tan, Talas'a sosyal yaşam merkezi müjdesi
26 Mayıs 2021 - 12:10
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Talas Mevlana Mahallesi'ne yapılacak sosyal yaşam merkezinin uygulama projesinin hazırlandığını, bu yıl içerisinde inşaat çalışmalarına başlanacağını duyurdu.

Büyükkılıç, yaptığı yazılı açıklamada, Mevlana Mahallesi'nde 3 bin metrekare inşaat alanına sahip sosyal yaşam merkezi içerisinde, yüzme havuzları, fitness salonları, sauna ve buhar odalarının yanı sıra eğitim ve sosyal faaliyetlere hizmet edecek alanların yer alacağını belirtti.

Uyum kültürü içerisinde şehrin gelişimi açısından hizmetlerin süreceğini vurgulayan Büyükkılıç, "Kayseri'nin güzel insanları bu hizmetlerin daha fazlasını hak ediyor. Allah bizleri siz Kayserili hemşehrilerimize layık kılsın. Bu şehre ve insanlarına dökeceğimiz daha çok alın terimiz var. Sosyal yaşam merkezi hem Talas'a hem şehrimize hem de ülkemize şimdiden hayırlı, uğurlu olsun." ifadelerini kullandı.