Bakan Kurum'dan Tokat'taki yatırımlara ilişkin paylaşım

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Tokat'ta gerçekleştirilecek çevre ve şehircilik yatırımlarının, Kaz Gölü Kuş Cenneti...

03 Mart 2022 - 23:00
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Tokat'ta gerçekleştirilecek çevre ve şehircilik yatırımlarının, Kaz Gölü Kuş Cenneti Koruma Kurtarma Projesi'nin kararlıkla sürdürüldüğünü bildirdi.

Kurum, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özlem Zengin ile Tokat Milletvekili Mustafa Arslan, Tokat Valisi Ozan Balcı, Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu ve AK Parti İl Başkanı Cüneyt Aldemir ile kentte yapımı planlanan çevre ve şehircilik yatırımlarına ilişkin istişarelerde bulunulduğunu belirtti.

Yapımına başlanacak Gümenek Millet Bahçesi'nin Tokatlıların gönlünce vakit geçireceği yemyeşil bir yaşam alanı olacağını ifade eden Kurum, Sulu Sokak, Halit Sokak, Bekirpaşa Sokak, Kuyumcular Çarşısı, Hacı Münir Bey ve Bekir Sokak'ı kapsayan sokak sağlıklaştırma projelerinin ve Kaz Gölü Kuş Cenneti Koruma Kurtarma Projesi'nin kararlılıkla sürdürüldüğünü kaydetti.