Ankara'da "Çiçeğim Takas" uygulaması yeniden başlıyor

Ankara Büyükşehir Belediyesinin ANKARAY Kurtuluş İstasyonu'nda yarın başlatacağı ve çeşitli istasyonlarda sürdüreceği etkinlikte başkentliler ellerindeki çiçekleri görevlilerin yardımıyla takas etme imkanına kavuşacak

25 Eylül 2022 - 16:40
aşkentliler, Ankara Büyükşehir Belediyesinin ANKARAY Kurtuluş İstasyonu'na yarın kuracağı stantlarda ellerindeki çiçek ve bitkileri takas etme ya da bakımını yaptırma imkanı bulacak.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı, EGO Genel Müdürlüğü ve ANFA Bitki Evi'nin ilkini Batıkent Metro İstasyonu'nda haziran ayında gerçekleştirdiği "Çiçeğim Takas" uygulaması talepler doğrultusunda tekrar başlayacak.

Ankaralılar, yarından itibaren ANKARAY Kurtuluş İstasyonu'na kurulacak stantlarda, 1 Ekim Cumartesi'ye kadar ellerindeki çiçek ve bitkileri görevlilerin yardımıyla takas etme ya da bakımını yaptırma imkanı bulacak.

Etkinliğin birer haftalık sürelerle sırasıyla Dikimevi, İvedik, Hastane, Batı Merkez, Eryaman 1-2, Fatih, Çayyolu, Kuyubaşı ve Dutluk istasyonlarında aralık ayına kadar sürdürülmesi planlanıyor.​​​​​​​