Altındağ Belediyesinden çiftçilere mazot desteği

Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı: "Çiftçilerimiz zarar görmesin, emeklerinin karşılığını alabilsinler diye tohum ve mazot desteği veriyoruz"

30 Aralık 2022 - 11:35
Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, "Altındağ'da tarım ve hayvancılığı desteklemek için elimizden ne geliyorsa yapıyoruz. Çiftçilerimiz zarar görmesin, emeklerinin karşılığını alabilsinler diye tohum ve mazot desteği veriyoruz." ifadesini kullandı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı'nın ev sahipliğinde ilçe sınırları içinde tarım yapan çiftçilerin katılımıyla tören düzenlendi. Törene AK Parti Ankara Milletvekili Orhan Yegin, AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, BBP Genel Sekreteri Üzeyir Tunç, BBP Ankara İl Başkanı Alperen Kılıç, meclis üyeleri ve muhtarlar da katıldı.

Balcı, tarım ve hayvancılığın desteklenmesi kapsamında çiftçilere her türlü desteği sağladıklarını belirterek, "Çiftçilerimiz zarar görmesin, emeklerinin karşılığını alabilsinler diye tohum ve mazot desteği veriyoruz." bilgisini verdi.

Törene katılan Altındağlı çiftçiler, mazot desteğinin kendilerine katkı sağlayacağını belirterek Balcı'ya teşekkür etti.