Aksaray Valisi Aydoğdu ve Belediye Başkanı Dinçer'den bayram mesajı

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu ve Belediye Başkanı Evren Dinçer, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.Aydoğdu, mesajında, rahmet ve bereketiyle...

30 Nisan 2022 - 15:15
Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu ve Belediye Başkanı Evren Dinçer, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Aydoğdu, mesajında, rahmet ve bereketiyle tüm İslam alemini kuşatan bir ramazan ayını daha birlikte yaşayıp geride bıraktıklarını belirtti.

Bu ramazanda ilçe, belde ve köylerde gönül sofralarında bir araya geldiklerini vurgulayan Aydoğdu, şunları kaydetti:

"Zaman zaman gündüzler yetmedi. Nöbetteki polislerimiz, jandarmamız, UMKE ve 112 Acil Sağlık ekipleri personelimizle sahurlarda buluşup ramazanın huzur iklimini birlikte soluduk. Salihler şehrinde bu güzelliklerin hepsine birlikte imza attık. Makam ve mevkilerin hepsi gelip geçici. Geride sadece hikayelerimiz kalacak. Hep birlikte yazdığımız bu hikayeler, gönüllere dokunmuş, yıllarca devam edecek dostluklar oluşturmuştur. Şehrimizde oluşturduğumuz bu birlik ve dirliğimizin daim olmasını temenni ediyor, hemşerilerimize al bayrağın gölgesinde hayırlı uzun ömürler, sağlık ve esenlikler diliyorum. Bu vesileyle Ramazan Bayramını tebrik ediyorum."

- "Bayramlar, paylaşma ve dayanışma günleridir"

Başkan Dinçer ise bayram coşkularının paylaşarak ve birlikte olarak arttığını ifade etti.

Bayramların dostluk ve kardeşlik bağlarının güçlendirdiğine dikkat çeken Dinçer, "Millet olarak hep birlikte güzel bir ramazanı daha dolu dolu yaşadık. Birlik, beraberlik, sevgi, saygı ve kardeşlik duygularının yoğun olarak yaşandığı rahmet ve mağfiret ayı ramazanda, bütün küslüklerin ortadan kaldırıldığı, kardeşlik bağlarının pekiştirildiği, yüreklerin bütünleşerek tazelendiği mübarek müstesna bir bayrama kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlar, bütün güzelliklerin birlikte yaşandığı, toplumun tüm kesimlerinin birbiriyle kaynaştığı paylaşma ve dayanışma günleridir. Bu duygu ve düşüncelerle, Aksaraylı hemşerilerim ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramını en içten duygularımla kutlarım." ifadelerini kullandı.