AK Parti Kırşehir İl Başkanı Ünsal'dan zarar gören işletmelere destek açıklaması

AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal, olumsuz hava koşullarından etkilenen hayvancılık işletmelerine 5 milyon lira destek sözü aldıklarını...

AK Parti Kırşehir İl Başkanı Ünsal'dan zarar gören işletmelere destek açıklaması
17 Haziran 2022 - 16:10
AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal, olumsuz hava koşullarından etkilenen hayvancılık işletmelerine 5 milyon lira destek sözü aldıklarını bildirdi.

Ünsal, yazılı açıklamasında, merkez ve ilçelere bağlı köylerde ocak ve şubat aylarında yoğun kar yağışı ve etkili fırtına nedeniyle zarar gören hayvancılık işletmelerine destek sağlanması amacıyla girişimde bulunduğunu ifade etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında yapılan AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuyu gündeme getirdiğini vurgulayan Ünsal, zarar gören üreticilere destek için talepte bulunduğunu aktardı.

Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ile AFAD İl Müdürlüğü tarafından yapılan tespitler sonunda çıkan hasarın karşılanması için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan destek sözü aldığını vurgulayan Ünsal, şunları kaydetti:

"Toplantıya Kırşehir olarak katılım sağladık. Ocak ve şubat aylarında yoğun kar yağışı ve şiddetli fırtına sonucu bazı üreticilerimizin hayvancılık işletmeleri zarar görmüştü. Toplantıda söz alarak, Cumhurbaşkanımıza durumu aktarma fırsatımız oldu. Cumhurbaşkanımızdan Kırşehir için 5 milyon lira destek sözü aldık."