Vali Günaydın ve Başkan Büyükkılıç'tan Ramazan Bayramı mesajı

ABONE OL

Kayseri Valisi Şehmus Günaydın ile Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.Vali Günaydın...

Kayseri Valisi Şehmus Günaydın ile Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Vali Günaydın, mesajında, kardeşliğin, yardımlaşma ve dayanışmanın en yoğun şekilde yaşandığı Ramazan Bayramı'na ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Kayseri'nin sevinçte, tasada tek vücut olabilen, kardeşçe ve hoşgörü içerisinde yaşayabilen, hayırseverlikte yarışan bir şehir olduğunu belirten Günaydın, Huzur içerisinde geçirdiğimiz ramazan ayından sonra Ramazan Bayramı'mızı da aynı şekilde huzur içerisinde geçirmeniz için her türlü tedbir alınmıştır. Emniyet ve jandarma teşkilatımız, sağlık, itfaiye ekiplerimiz ile bütün görevlilerimiz daha önce olduğu gibi bayram süresince de görevlerinin başında, sizlerin yanında olacaklardır. ifadelerini kullandı.

Günaydın, bayram ziyareti dolayısıyla yola çıkacak vatandaşlara trafik kurallarına uyulması, uykusuz araç kullanılmaması, emniyet kemeri takılması ve hız limitlerine uyulması uyarısında bulundu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ise mesajında, küslerin barıştığı, umutların tazelendiği, yüreklerin heyecanla çarptığı bir bayrama ulaşmanın heyecanını yaşadıklarını kaydetti.

2 yıllık salgın dolayısıyla doyasıya yaşanılamayan bayram coşkusunun bu bayram evlere taşınacağını aktaran Büyükkılıç, Ulu çınarlarımızı ihmal etmeyelim, büyüklerimizi ziyaret ederek, ellerinden öpüp hayır dualarını alırken, küçüklerimizin de gözlerinden öpüp bayram kültürünü yaşatalım. Şehitlerimizin anne ve babaları, eşleri ve çocukları ile kıymetli yakınlarının özellikle bayramlarını tebrik ediyor, sağlıklı, huzurlu daha nice bayramlar diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, Ramazan Bayramı'nın milletimiz ve İslam alemi başta olmak üzere tüm insanlığa barış, sevgi, mutluluk, esenlik ve sağlık getirmesini temenni ediyorum. ifadelerini kullandı.