Kayseri Kocasinan Belediyesinde Zabıta uyuşturucu operasyonunda yakalandı!

ABONE OL

Yer, Kayseri. Kocasinan Belediyesinde Zabıta memuru olarak görev yapan kişi resmi üniformayla ve resmi araçla uyuşturucu operasyonunda yakalandı.

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Şuçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinden bir başarılı operasyon daha.

Narkotik ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda gözaltına alınan şahsın Kocasinan Belediyesinde Zabıta olarak görev yaptığı ortaya çıktı. 

Deniz Postası gazetesinden Azim Deniz'in haberine göre, resmi üniforma ile resmi araçla uyuşturucu madde ticareti yaparken yakalanan Kocasinan Belediyesi Zabıta memuru gözaltına alındı.

Kocasinan Belediyesinin bu zabıta personelini hangi şartlarda iş başı yaptırdığı, gerekli soruşturmaların yapılıp yapılmadığı bilinmiyor.



DAHA ÖNCEDE KAR KÜREME ARACINI ÇALDIRDILAR

Kayseri'de Kocasinan ilçe sınırları içerisinde kalan Meydanda kar küremek için tahsis edilen kar küreyici aracının çalındığı 10 saat sonra ortaya çıkmıştı.

PR ÇALIŞMASINDA YARDIM ALAN VATANDAŞLARIN KİMLİKLERİNİ İFŞA ETTİLER

Ramazan yardımlaşmasına vurgu yapmak adına PR çalışması için hazırlanan reklam filmi film olmaktan çıkmış, vatandaşı zorda bırakan karelere imza atılmıştı. Aynı bol teşekkürlü reklam filminde vatandaşın TC Kimlik no, iletişim gibi bilgileri afişe edilmişti.

kayseri kocasinan kayseri olay torbacıyı zabıta yaptılar kocasinan belediyesi kocasinan zabıta ahmet çolakbayraktar