Kayseri Büyükşehir Belediyesi teknolojik durakları hizmete sundu

ABONE OL

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, daha konforlu ve daha güvenli ulaşım için toplu taşıma araçlarını bekleyen yolculara özel...

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, daha konforlu ve daha güvenli ulaşım için toplu taşıma araçlarını bekleyen yolculara özel, çok fonksiyonlu kapalı durakları hayata geçirdiklerini bildirdi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Büyükşehir Belediyesi Ulaşım AŞ, toplu taşıma araçlarını bekleyen vatandaşların, şarj ünitesi gibi ihtiyaçlarının da karşılanacağı kapalı durak hizmeti vermeye başladı.

Yanlarında tuvalet de bulunan duraklar içerisinde önümüzdeki süreçte mini kitaplık ve internet hizmetlerinin de verilmesi planlanıyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Başkan Büyükkılıç, ulaşım alanında hayata geçirdikleri yenilikçi projelerle vatandaşlara konforlu ve güvenli seyahat hizmeti sunmaya devam ettiklerini belirtti.

Büyükkılıç, ilk etapta Anafartalar, Beyazşehir, Yeşil Mahalle, Talas Dedeoğlu ve Harikalar Diyarı aktarma bölgelerine 7 kapalı durak konulduğunu vurguladı.