Beypazarı Belediyesine ait 2 sulama tankeri orman yangınlarıyla mücadeleye destek veriyor

ABONE OL

eypazarı Belediyesine ait 2 sulama tankeri, orman yangınlarıyla mücadeleye destek için Muğla'da hizmet veriyor.Belediye Başkanı Tuncer Kaplan...

eypazarı Belediyesine ait 2 sulama tankeri, orman yangınlarıyla mücadeleye destek için Muğla'da hizmet veriyor.

Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, AA muhabirine, belediyelerine ait ekibin orman yangına karşı mücadele kapsamında yangın söndürme, yayılmasını önleme ve soğutma çalışmalarına özverili şekilde destek olduğunu belirtti.

Ormanları ve her bir ağacı korumak için hassas davrandıklarını, ağaçların yanı sıra hayvanların ve doğanın da yok olduğu bu yangınların yüreklerini yaktığını ifade eden Tuncer, Bu kötü günlerin bir an önce son bulması için belediye olarak ekibimizle orman kahramanlarına destek oluyoruz. Yaraları birlikte saracağız. dedi.

Yangın felaketi nedeniyle yaşanan zorlu süreci hep birlikte atlatacaklarını vurgulayan Başkan Kaplan, Devletimiz tüm kurumlarıyla gereken çalışmaları hassasiyetle yaparken biz de Beypazarı Belediyesi olarak yangın bölgesinde ekiplerimizle birlikte çalışmalara devam edeceğiz. Ayrıca yangınlarda zarar gören bölgeler için belediye olarak 5 bin fidan bağışı yapacağız. diye konuştu.

​​​​​​​