"Başkan Beyaz Masada" 25. kez yayında

ABONE OL

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın'ın sosyal medya üzerinden yürüttüğü "Başkan Beyaz Masada" yayını 25. kez...

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın'ın sosyal medya üzerinden yürüttüğü Başkan Beyaz Masada yayını 25. kez gerçekleştirildi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, başkan yardımcılarıyla takipçilerinin karşısına geçen Yalçın, vatandaşlardan gelen sorulara cevap verdi, çeşitli konularda açıklamada bulundu.

Bu uygulamanın sadece bir soru cevap programı olmadığını belirten Yalçın, programın başında güncel konulara dair düşüncelerini dile getirdi.

Daha sonra vatandaşlardan gelen soruları cevaplayan Yalçın, millet bahçesi, kentsel dönüşüm, park bahçe ve yeşil alanlar, yol yapımı, okul talebi, çöp ve temizlik çalışmaları gibi konularda bilgi verdi.

Gelen taleplerin yerine getirilmesi için başkan yardımcılarına talimat veren Yalçın, ayrıca raylı sistem Anayurt hattı ile ilgili de açıklama yaptı.

Yüklenici firma ile sözleşmenin imzalandığını ve çalışmalara yakın zamanda başlanacağını anlatan Yalçın, raylı sistem hattıyla Anayurt bölgesinin toplu taşıma ihtiyacını kökten çözeceklerini kaydetti.

Başkan Yalçın'a program boyunca yapılan hizmet ve yatırımlardan dolayı çok sayıda tebrik ve teşekkür mesajı geldi.